Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa zašto tamo?!

Nećete vjerovati gdje je skrivao pištolj: Detaljan pregled u stanici otkrio još jedno bizarno skrovište

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je policija privela 32-godišnjeg Christophera Boyda, u stanici su ustanovili da u svojem rektumu skriva pištolj.

Bivši zatvorenik Christopher Boyd (32) skrivanje oružja podignuo je na novu razinu nakon što su policajci otkrili da je pištolj skrivao u svojoj analnoj šupljini.

Policija je Boyda zaustavila u ponedjeljak u dva ujutro u Evansvilleu u SAD-u jer registarske oznake na automobilu nisu bile u potpunosti vidljive.

Pročitajte i ovo Vlak iskočio iz tračnica - 3 u Dugom Selu FOTO Detalji izlijetanja vlaka iz tračnica: Zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti jednog čovjeka izbjegnuta je katastrofa

Tijekom pretresa 32-godišnjaka policajci su pronašli malu vrećicu s tabletama u njegovoj desnoj čarapi, za koje je Boyda tvrdio da su tablete koje je dobio od svoje tete kako bi lakše podnosio bol u kralježnici. Usto, policajcima je tvrdio da zbog ozljede kralježnice ne može raširiti noge

U konačnici je priveden, a policajci su primijetili da šepa i steže stražnjicu dok hoda, navodi se u izvješću policije, piše New York Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija snažni udari vjetra DHMZ upalio upozorenja za više regija, od četvrtka pogoršanje vremena

Tijekom skeniranja uočeno je da Boyd u predjelu prepona skriva predmet, a detaljnom pretragom utvrđeno je da je imao pištolj gurnut u rektum. Iz policije nisu izvijestili je li pištolj bio napunjen.

Osim toga, policajci su pronašli dvije vrećice marihuane koje je Boyd imao zataknute između testisa.

Boyd je već osuđen za pokušaj ubojstva i provalu te je imao zabranu nošenja oružja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene