Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snažni udari vjetra

DHMZ upalio upozorenja za više regija, od četvrtka pogoršanje vremena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
DHMZ je upalio žuta upozorenja u više hrvatskih regija u srijedu i četvrtak. Od četvrtka nas očekuje pogoršanje vremena.

Zbog snažnih udara vjetra Državni hidrometeorološki zavod upalio je žuta upozorenja diljem obale, što znači da je vrijeme potencijalno opasno.

Ona u srijedu vrijede za riječku regiju, zapadnu obalu Istre, Kvarner i Kvarnerić, Velebitski kanal te sjevernu, srednju i južnu Dalmaciju.

Ilustracija Upaljena žuta upozorenja za srijedu (Foto: DHMZ/Screenshot)

Prema trenutačnim objavama DHMZ-a, više je regija podložno opasnom vremenu u četvrtak, poglavito zbog jakih udara vjetra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jesu li liste čekanja liste umiranja? Imaju rak, no novi šok tek slijedi: "Na terapiju se čeka i do pet mjeseci, pa odustaju od liječenja. Neki su umrli dok su čekali prvi pregled"

Žuto upozorenje upaljeno je za gospićku, kninsku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju, zapadnu obalu Istre, Kvarner i Kvarnerić, Velebitski kanal te sjevernu, srednju i južnu Dalmaciju.

Ilustracija Upaljena žuta upozorenja za četvrtak (Foto: DHMZ/Screenshot)

Meteorolog Nove TV Nikola Vikić-Topić najavio je u vremenskoj prognozi da se od četvrtka očekuje pogoršanje. 

"Od četvrtka do subote na kopnu će biti pretežno do potpuno oblačno, sivo i tmurno, često s kišom, osobito u petak kad će pasti obilnija količina", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene