Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli je iz Dunava

VIDEO: Nakon dvostrukog ubojstva nije uspjela u samoubojstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lj.M, koja je jučer ubila bivšeg supruga i njegovu kći, nije uspjela izvršiti samoubojstvo skokom s Brankovog mosta.

Srpski mediji jučer su pisali kako je žena nakon dvostrukog ubojstva počinila samoubojstvo. Postojali su svjedoci koji su vidjeli Lj. M. kako skače s Brankovog mosta. Blic danas navodi kako je Lj.M. u teškom stanju izvučena iz Dunava i nalazi se pod policijskim nadzorom u bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Profesionalna vojnikinja Srbija: Vilicom ubila 13-mjesečnu kćer Slika nije dostupna Tragedija u Beogradu Roditelji s djetetom u rukama skočili sa šestog kata

'Žena koja je pronađena u rijeci kod Pančevačkog mosta u Beogradu u teškom je stanju i zbrinuta je na odjelu intenzivne njege', izjavio je Drago Jovanović, glasnogovornik Kliničkog centra Srbije. Dodao je da je žena bez svijesti, sa sniženom tjelesnom temperaturom i da se nagutala vode.

>> Ubila bivšeg muža i njegovu kći pa skočila s mosta

Lj.M. će saslušati policijski inspektori kada to njezino stanje bude dopuštalo. Liječnici tvrde da je njezino vitalno stanje stabilno i da joj nije ugrožena ni jedna vitalna funkcija. Podsjetimo, Lj.M.  jučer oko 17.20 sati ispred restorana u Beogradu hicima iz pištolja usmrtila je bivšeg supruga i njegovu kći.

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene