Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo

Ubila bivšeg muža i njegovu kći pa skočila s mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
LJ.M. ubila je bivšeg supruga i njegovu kći ispred restorana u beogradskom parku Tašmajdan pa počinila samoubojstvo skočivši s Brankovog mosta.

Danas oko 17.20 sati 58-godišnjeg Lj. D. i njegovu 21-godišnju kći ubila je bivša supruga hicima iz vatrenog oružja, piše Blic. Prvo je usmrtila djevojku, a zatim bivšeg supruga. Nakon pucnjave je pobjegla i skočila s Brankovog mosta.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Slika nije dostupna Izvukli je iz Dunava VIDEO: Nakon dvostrukog ubojstva nije uspjela u samoubojstvu

Blic neslužbeno saznaje da je Lj. M. s kćerkom večerao u restoranu. Nešto poslije 17 sati ušla je njegova bivša supruga i došlo je do svađe. Sve troje su izašli ispred restorana nakon čega je ona izvadila pištolj i počela pucati. Prvo je s dva hica usmrtila 21-godišnju djevojku, a zatim je jednim hicem ubila bivšeg supruga.

Pokušala se popeti na skelu

Lj.M. je pobjegla s mjesta događaja i pokušala se popeti na skelu koja osigurava radove na Crkvi Svetog Marka, ali ju je u tom naumu spriječila policija, neslužbeno doznaje Blic. Nije poznato kako je uspjela pobjeći i doći do Brankovog mosta s kojeg je skočila, kako se pretpostavlja, jer njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Svjedoci koji su se zatekli u blizini mosta rekli su da je jedna osoba skočila. 21-godišnja djevojka usmrćena je na mjestu događaja, a njezin je otac preminuo u vozilu Hitne pomoći. Kod restorana gdje se dogodilo dvostruko ubojstvo, došla je i majka ubijene djevojke i rekla kako je Lj.M.u više navrata prijetila njezinoj kćerki da će je ubiti, ali te prijetnje nitko nije stvarno shvaćao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene