Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći napad u tri dana

Najmanje 25 mrtvih u samoubilačkom napadu u Pakistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samoubilačkom napadu na tržnicu u Šarsadi, na sjeverozapadu Pakistana, poginulo je najmanje 25 ljudi, objavili su policijski i bolnički izvori.

To je treći samoubilački napad u tri dana u tom području, s do sada ukupno 43 mrtvih. Samoubojica je aktivirao eksploziv u svojem automobilu usred malene gradske tržnice na cesti gdje se nalaze trgovci sokova i štandovi sa ženskom odjećom, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Najmanje 35 mrtvih u samoubilačkom napadu u Pakistanu

‘Primili smo 25 poginulih, među kojima šestero djece i tri žene, a liječimo najmanje 40 ranjenih’, izjavio je liječnik Zulfikar Ahmad iz glavne bolnice grada smještena u predgrađu Pešavara, središta sjeverozapadne pokrajine Pakistana. ‘Sigurno je riječ o samoubilačkom napadu autobombom’, kazao je novinarima Mohamad Riaz Kan, šarsadski načelnik policije. Dodao je da je napad počinjen popodne na glavnoj tržnici, u vrlo prometnu području. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene