Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran zločin

Nagovorila supruga da puca u susjeda, zbog 'mentalnog silovanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz američke savezne države Utah priznala je krivnju za poticanje supruga da puca u susjeda za kojeg je tvrdila da je mentalno silovao.

Meloney Selleneit (55), priznala je krivicu, i da je mentalno bolesna, za umanjenu optužnicu kriminalne nabavke i posjedovanja opasnog vatrenog oružja, kojim je 2011. godine ubijen Tony Pierce, susjed nje i njezinog supruga Michaela (55).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šokantan video Nasilno uhitio medicinsku sestru jer mu je odbila dati krv pacijenta Slika nije dostupna Izgleda spektakularno Ovdje bi mogli provesti ostatak života: Predstavljen prvi virtualni 4D zabavni park

>> Ljubomorni 79-godišnjak pucao u susjeda: 'Što imaš s mojom ženom?!'

Michael Selleneit je u listopadu 2011. proglašen krivim i mentalno nestabilnim zbog pucanja u navedenog susjeda. Michael je Pierceu pucao u vrat dok je ovaj bio na ljestvama u vrtu. Pierce je, na sreću, preživio teško ranjavanje.

Selleneitovi su policiji bili poznati godinama prije incidenta, jer su ih stalno zvali zbog 'mentalnog silovanja', koja su dvojica susjeda provodila nad Meloney. Ništa slično nije dokazano, kao što ne postoje nikakvi dokazi o fizičkom kontaktu, Piercea i Meloney.

Ono za što su postojale indicije, jest da je bračni par mentalno nestabilan, prenosi ABC.

Na saslušanju nakon incidenta, Michael Selleneit je policiji rekao kako je vjerovao da je Pierce s njegovom suprugom imao seks partyje te da ju je mentalno kontrolirao uz pomoć crack kokaina. Osuđen je na dvije uzastopne kazne zatvora u trajanju od 15 godina svaka, ali je sudac odredio da kazne može služiti i u umobolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene