Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga privela

Ljubomorni 79-godišnjak pucao u susjeda: 'Što imaš s mojom ženom?!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
79-godišnjak je pucao u duplo mlađeg susjeda jer je mislio da je ljubavnik njegove žene.

'Što ti imaš sa mojom ženom? Zašto ona tebe obožava? Jesi li ti njezin ljubavnik!?', vikao je 79-godišnjak na svog poznanika, 40-godišnjaka u ispadu ljubomore, a nakon čega je iz pištolja ispalio hitac na njega, koji ga je na sreću promašio. Sve se dogodilo u prošlu srijedu oko 10 sati u Ulici Isce u zagrebačkim Gračanima.

>> FOTO Ljutiti susjedi izbušili gume i išarali vozilo građevinara

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Danijel je najprije pozvao svog susjeda Marija da mu dođe pomoći popraviti kosilicu, koju su nakon nekoliko minuta uspjeli osposobiti. Nakon toga 79-godišnjak je ponovno zamolio svog susjeda za pomoć, ovoga puta upitao ga je da li mu može pomoći popraviti bravu u dvorišnoj kućici. Započeli su razgovor o 79-godišnjakovoj 77-godišnjoj supruzi, a onda je stariji muškarac počeo ispitivati 39 godina mlađeg susjeda koji mu je pomagao o tome da li 'petlja' s njegovom ženom.

40-godišnjak mu je objašnjavao da sa njom nema ništa i pokušavao ga smiriti, ali bez uspjeha. 'Ubit ću te', zaderao se stariji susjed u jednom trenutku te izvukao pištolj marke Browing 6.35 iz džepa te zapuca.

Nakon što ga je prvi hitac promašio mlađi susjeed je uspio pobjeći, a kada se sklonio u sigurnost svoje kuće nazvao je sina od ljubomornog susjeda i prepričao mu što se dogodilo. Zajedno su se složili da je stariji muškarac s oružjem u rukama u stanju opasnom za sve oko sebe te su pozvali policiju koja ga je zatim privela i oduzela mu oružje. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene