Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljato

Pokušao prenijeti 11 kilograma kokaina: Nećete vjerovati u čemu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Službenici zračne luke u Hong Kongu pronašli su 11 kilograma kokaina skrivenog u invalidskim kolicima.

Službenici međunarodne zračne luke u Hong Kongu otkrili su 11 kilograma kokaina skrivenog u naslonu električnih invalidskih kolica.

 

U međunarodnoj zračnoj luci u Hong Kongu službenici su pronašli 11 kilograma kokaina skrivenog u invalidskim kolicima. Plijen vrijedan oko 1,5 milijuna dolara pronađen je u naslonu električnih invalidskih kolica.

Pročitajte i ovo Gaza Sukob na Bliskom istoku Bolnice u Gazi dnevno troše mjesečne zalihe: "Ostat ćemo s našim pacijentima i braniti njihovo pravo na život do samog kraja"

Službenici zračne luke kokain su pronašli kad je 51-godišnjak prolazio kroz carinu. Muškarcu koji i sam ima problema s kretanjem sada prijeti doživotni zatvor ako ga se proglasi krivim za trgovinu opasnom drogom.

Kako navodi BBC muškarac je rekao da je direktor tvrtke za iznajmljivanje automobila te da mu je invalidska kolica posudio prijatelj.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najbitnije informacije Pregled tjedna: Najvažnije događaje u posljednjih sedam dana donosi Ivana Petrović

 

Osoblje zračne luke postalo je sumnjičavo nakon što su vidjeli da je naslon na invalidskim kolicima ponovno zašiven pa su odlučili provjeriti ima li čega unutra. Nakon toga pronašli drogu te je pokrenuta istraga.

Carinski službenici poručili su da će pojačati provjere posjetitelja iz područja visokog rizika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene