Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izbodeni i zadavljeni

FOTO Otkrivaju se detalji ubojstva majke i četvero djece: Najmlađe je imalo devet mjeseci, pronađeni su u stanu na Božić

Aktualno Galerija Mjesto ubojstva u Meauxu Mjesto ubojstva u Meauxu Foto: Afp Mjesto ubojstva u Meauxu Mjesto ubojstva u Meauxu Foto: Afp Mjesto ubojstva u Meauxu Mjesto ubojstva u Meauxu Foto: Afp +0 Ilustracija Galerija 1/4 >>
Francuska policija uhitila je 33-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo supruge i četvero djece. Otprije je poznat po nasilju u obitelji.

Muškarac osumnjičen za ubojstvo supruge i četvero djece u dobi od devet mjeseci do 10 godina uhićen je. Istraga je započela nakon što je njihovih pet tijela pronađeno u stanu u Meauxu, 40 kilometara sjeveroistočno od Pariza.

Tužitelj Jean-Baptiste Bladier opisao je scenu "ekstremnog nasilja" kada je policija stigla do stana, s lokvama krvi na licu mjesta. U stanu nije bilo tragova provale, a otac djece nije bio prisutan, rekao je na konferenciji za novinare u utorak.

Slučaj je otrkriven nakon što je susjeda nekoliko puta pokušala doći do obitelji, a kada je vidjela da su rolete spuštene, zaključila je da nešto nije u redu. Ona je za francuske medije rekla da je našla krv na kvaci i ispred vrata, a potom je pozvala policiju, izvijestio je BBC.

Pročitajte i ovo Hrvatska granica Ima snimku koja sve dokazuje Svjetski mediji izvještavaju o pravnoj bitki koju mladić vodi protiv Hrvatske: Dobije li, bit ćemo prisiljeni mijenjati stvari

Policija je ušla u trag osumnjičeniku prateći snimke CCTV-a, da bi ga na kraju uhitila u očevoj kući u obližnjem Sevranu.

Osumnjičenik poznat policiji zbog prethodnog slučaja obiteljskog nasilja, iako nije imao kriminalni dosje. Godine 2019., mjesec dana prije rođenja trećeg djeteta para, osumnjičeni je napao svoju partnericu nožem, tvrdi tužitelj.

Služba sudske policije u Versaillesu istražuje ubojstva. Bladier je rekao da su majka i njezine dvije starije kćeri u dobi od 10 i sedam godina zadobile veliki broj uboda.

Dvoje najmlađih, dječak od četiri godine i beba od devet mjeseci, nisu imali vidljivih rana na tijelu te su bili zadavljeni ili možda utopljeni. Njihova obdukcija bit će obavljena u srijedu.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve je priznao Serijskog ubojicu i seksualnog manijaka pustili na slobodu: Jednoj ženi odmah je odrubio glavu, drugu je izbo nožem

Jedna je žena o ocu rekla da je bio miran, ali da se nije osjećao ugodno u svojoj koži. Rekla je da je supruga govorila o depresiji svog supruga nakon gubitka posla. Susjed je rekao i da je osumnjičeni bio na liječenju.

Nakon napada 2019. majka nije podnijela tužbu, a slučaj je odbačen zbog mentalnog zdravlja njezina partnera u to vrijeme. Bladier je rekao da su tijekom pretrage stana pronađeni dokumenti koji bi mogli upućivati ​​na prijem u psihijatrijsku bolnicu 2017. i recept za lijekove za smirenje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene