Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve je priznao

Serijskog ubojicu i seksualnog manijaka pustili na slobodu: Jednoj ženi odmah je odrubio glavu, drugu je izbo nožem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Aleksej Varakin koji je nedavno pušten iz zatvora, optužen je da je ubio dvije žene jer nije uspio ostvariti seksualni odnos s njima.

Pred sudom u Moskvi pojavio se muškarac optužen za seriju ubojstava nakon pronalaska tijela dviju žena od kojih je jedno bilo obezglavljeno. Aleksej Varakin koji je nedavno pušten iz zatvora, optužen je da je u bijesu ubio dvije žene koje su mu bile eksort jer nije uspio ostvariti seksualni odnos s njima.

Tijelo Olge Vorobjove koja je navodno upoznala Varakina u moskovskom okrugu Izmailovo, pronađeno je bez glave u blizini hotela. Vjeruje se da je Vlada Skitskaja ubijena dan kasnije u svom iznajmljenom stanu u poslovnom dijelu Moskve, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvatska granica Ima snimku koja sve dokazuje Svjetski mediji izvještavaju o pravnoj bitki koju mladić vodi protiv Hrvatske: Dobije li, bit ćemo prisiljeni mijenjati stvari

Nakon ubojstva Vorobjove kojoj je monstrum odrubio glavu jer se nije htjela seksati s njim, Varakin se, prema izvješću, "želio osloboditi stresa", ali je Skitskaja navodno ismijavala njegov neuspjeh u krevetu. Navodno je nasrnuo na 25-godišnjakinju nožem, a ona ga je uspjela raniti tijekom borbe.

Pozvala je prijateljicu tijekom napada i rekla joj da je klijent pokušava ubiti, a njezine vapaje u pomoć čuli su susjedi. Kada su stigli policajci žena je već bila mrtva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javnost u šoku Strava na Božić: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, svi su ubijeni

Moskovsko tužiteljstvo istražuje ova dva nedavna ubojstva. Varakin se pojavio pred sudom gdje mu je određen dvomjesečni pritvor, a prema izvješćima, priznao je ubojstva.

Navodno je osumnjičenik "izliječen" nakon što je 2010. osuđen na liječenje u psihijatrijskoj bolnici zbog ubojstva dviju seksualnih radnica, kako je navedeno na sudu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene