Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivena pozadina ubojstava

Prskao voće, kupovao meso, a onda...: Monstrum iz Mladenovca nakon uhićenja progovorio i o nezapamćenom zločinu u školi

Uhićen Uroš B. - 1
Uhićen Uroš B. - 1 Foto: MUP Srbije/Tom Dubravec/CROPIX
Nakon što je uhićen, Uroš B., koji je ubio osmero mladih i ranio još 14 ljudi, rekao je da njegov monstruozni čin nije potaknut masakrom u osnovoj školi, već da je za sve krivo omalovažavanje.

Uroš B. (21) na dan kada je počinio krvavi masakr te ubio osmero ljudi i ranio njih 14 prskao je voće, kupovao pečenje za slavu, a onda je iz kuće roditelja uzeo oružje i napravio masakr.

Prema neslužbenim informacijama, Uroša za masakr nije inspirirao trinaestogodišnji dječak koji je dan ranije u OŠ Vladislava Ribnikara u Beogradu ubio devetero ljudi, nego su razlog što je krenuo u krvavi pir bile glasine da njega i obitelj ogovaraju u selu Malo Orašje.

Pročitajte i ovo Škole - 1 Razgovor kao lijek Tragedija prestravila djecu u hrvatskim školama, ravnatelji vape za psiholozima: ''Svi idu ondje gdje dobiju bolje mogućnosti''

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Posljednji pozdrav anđelima Oproštaj od malenog virtuoza (14): "Govorio si - glazba je lagana, samo sjedneš i prsti krenu. Blago nebesima, kakvu će glazbu slušati"

"Poslije uhićenja navodno je rekao - vidio sam vijest o masakru na Vračaru. Ma kakav klinac, nema to nikakve veze. Omalovažavanje je u pitanju", rekao je izvor Kuriru.

Mještani sela Dubona i Malo Orašje ni pet dana poslije krvavog pira nemaju mira, samo prepričavaju što se događalo toga dana.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. - 1 Saslušan u tužiteljstvu Bestijalni ubojica priznao krivnju za krvavi zločin, otkrio i jezivi razlog zašto je krenuo u ubojiti pohod. Neće moći dobiti maksimalnu kaznu?

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček Nakon ubojstava Opasne izjave predsjednika Srbije: "To može dovoditi do odmazdi, osvetničkih poteza. Sve to ide u prilog tome da zemlja ide prema kaosu"

"Ponašao se sasvim normalno. Prvo je prskao voće u vikendici, a onda je otišao kupiti pečenje. Bio je raspoložen, čak se u pečenjari šalio:  'Skupo je, ali kad sam naručio, ajde daj da uzmem.' Uzeo je meso i sasvim normalno otišao kod roditelja. Što se tada točno dogodilo, nitko ne zna, ali nakon toga sjeo je u automobil, uzeo oružje i krenuo u krvavi pohod", ispričao je mještanin. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene