Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doveli ga specijalci

VIDEO Monstruozni ubojica u policijsku postaju stigao u bijelom kombinezonu, pogledajte što je imao na nogama

Uroš B. doveden u policijsku postaju u Smederevu
Uroš B. doveden u policijsku postaju u Smederevu Foto: Screenshot
Uroš B. doveden je u policijsku postaju u Smederevu. Specijalci su ga doveli u bijelom kombinezonu, s lisicama na leđima, držeći mu glavu pognutom, a na nogama je imao samo čarape.

Uroš B. u policijsku postaju u Smederevu doveden je u velikoj policijskoj pratnji. U postaju su ga uveli dobro naoružani specijalci, a on je nosio bijeli kombinezon te je na nogama imao samo čarape.

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Sve se ispituje Istražuje se streljana u kojoj je dječak vježbao pucanje: Oglasio se vlasnik s jednom pričom, ali snimke navodno tvrde drugačije Potresni prizori ispred škole Dodatne traume Majka učenice zgrožena: "Rekli su im - u redu je da osjećate krivnju što ste preživjeli, vi ćete slaviti 18. rođendane, druga djeca neće"

Kako neslužbeno doznaje Telegraf, policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je izvršio krvoproliće pa je zbog toga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima.

U Smederevu će biti saslušan u tužiteljstvu koje dijeli zgradu s policijom. Telegraf piše da će mu biti određen pritvor od 48 sati, a nakon toga će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu.

Vjerojatno će mu se suditi u Smederevu jer najveći broj njegovih žrtava teritorijalno pripada upravo toj općini.

Podsjetimo, Uroš B. uhićen je nakon što je ubio osam i ranio 14 osoba. Cijelu je noć bježao policiji te je oko osam ujutro pronađen kod Kragujevca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene