Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"To nije mjesto za Srbiju"

Vulin oštro odgovorio Milanoviću: "To može reći samo ustaša"

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin Foto: Afp
Ministar unutarnjih poslova Srbije odgovorio je na istup hrvatskog predsjednika Milanovića.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je jučer rekao da je priča srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića  "o srpskoj ubijenoj djeci postala nepodnošljivo gadljiva".

Vulin mu je odgovorio da "dok Vučić vodi Srbiju, neće prestati tražiti pravdu za pobijenu djecu".

"Hrvatska politika prema Srbima mješavina je kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama", rekao je Vulin.
Također je nadodao da kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju.

"Reći da je to sa pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo - može reći samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave prijetiti blokiranjem ulaska Srbije u Europsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom naprave nešto dobro za Srbiju. Europska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju", izjavio je Vulin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPET O OPTUŽNICI Aleksandar Vučić o suđenju hrvatskim pilotima:"Tko ubije djecu, mora odgovarati"

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović - 1 Skandal među špijunima Milanović o malverzacijama i pronevjeri državnog novca u vojnoj obavještajnoj zajednici: "Izvješće je toliko porazno..."

Zoran Milanvić jučer je rekao: "Ta priča s ubijenom djecu mi je postala nepodnošljivo gadljiva. I mi Hrvati isto imamo djecu. Kao netko je išao ubijati srpsku djecu, baš iz aviona je išao gađati srpsku djecu. Tu ima cijeli niz pitanja, koje Srbija u principu ni nema prava postavljati i taj njihov zakon kojim si prisvajaju pravo i moralnu auru da sude svemu što se dogodilo na području bivše Jugoslavije, u redu, ali tako u EU nećeš ući. Pored mene živog ". 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene