Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARTIJALE NA IBIZI, PA...

FOTO Priznale krivnju i dobile blažu kaznu za švercanje 11 kg kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanke su u Peruu osuđene na 6,8 godina zatvora, a dio kazne će možda služiti u Velikoj Britaniji. Problemi su uslijedili nakon partijanja na Ibizi...

Britanke Melissa Reid i Michaella McCollum, koje su u kolovozu uhićene u Limi u Peruu nakon što im je u prtljazi pronađeno čak 11 kilograma kokaina vrijednog 15 milijuna kuna osuđene su na šest godina i osam mjeseci zatvora, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina Pronađeni kokain u automobilu - 2 Čak 17 pakiranja FOTO Policijski pas nanjušio golemu količinu kokaina u luksuznom automobilu: Pogledajte gdje je bio skriven

Britankama u prtljazi našli kokain vrijedan 15 milijuna kuna!

Obzirom da su dobile kaznu manju od sedam godina zatvora imaju pravo tražiti da dio kazne odsluže u Velikoj Britaniji, ali o tome moraju pregovarati obje zemlje.

Kada su uhićene prvo su izjavile da su bile otete na Ibizi i prisiljene na krijumčarenje droge, a odmah su priznale krivnju jer im je rečeno da im to može smanjiti kaznu.

Da nisu priznale krivnju čekala bi ih maksimalna kazna od 15 godina zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene