Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski zločin

Sud u Doboju potvrdio: Kći Saše K. sudjelovala je u njegovome ubojstvu, poznato je i kako

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Okružni sud u Doboju u petak je potvrdio da je u ubojstvu Saše K. sudjelovala i njegova maloljetna kći K. A. (14) tako što ga je, u dosluhu s majkom i njezinim ljubavnikom, omamila tabletama koje se koriste za liječenje psihičkih bolesti poput shizofrenije.

Okružni sud u Doboju u petak je objavio nove informacije vezane uz potresno ubojstvo Saše K.

Njegova maloljetna kći K. A. (14), potvrđeno je, sudjelovala je u ubojstvu tako što je 29. siječnja u večernjim satima na molbu osumnjičenih svome ocu pripremila limunadu u njoj usitnivši veći broj tableta Treana od 10 mg, koje je prethodno kupila sestra Andree K.

Prema bazi podataka o lijekovima dostupnima u Srbiji, Mediately, lijek Treana od 10 mg izdaje se na recept, a služi liječenju psihičkih bolesti poput shizofrenije, manije i bipolarnog poremećaja.

Istim tim tabletama kći i majka su u već nekoliko navrata omamile Sašu K., bez njegova znanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija 900 milijuna eura Butković o velikim ulagnjima u željeznice: "Trebali bi obnoviti oko 500 kilometara pruga i 30-ak kolodvora i stajališta"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu zadovoljni prijedlogom Vlade Sindikati najavili prosvjed na Markovu trgu: "Prekršena su sva obećanja i rokovi"

Kći je potom čekala da njezin omamljeni otac zaspe te otključala ulazna vrata kuće. Sve je to dojavila svojoj majci i njezinome ljubavniku.

Po dolasku, dvoje osumnjičenih djevojčicu je uputilo da ode u dnevnu sobu i za sobom zatvori vrata, piše portal Srpskainfo.

Nakon toga su nastavili sa svojim zločinom: žrtvi su zavezali ruke i noge konopom i sivom ljepljivom trakom, dok su mu glavu "samo" oblijepili  ljepljivom trakom. Zadali su mu nekliko udaraca, od kojih je počeo krvariti, odnijeli ga u automobil i odvezli u šumu, gdje su ga ubili i mrtvog ostavili zavezanog za drvo u šumi, pojasnio je još jednom sud u Doboju.

Sud je djevojčici odredio pritvorsku kaznu te u petak objavio da u pritvoru ostaju i Andrea K. i Dražen L.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene