Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li ovo konačni krah?

Malaysia Airlines vraća novac svim putnicima koji žele vratiti već kupljene karte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici imaju rok do 24. srpnja vratiti karte, a cijeli iznos kojeg su dali će im biti vraćen.

Malaysia Airlines ponudila je svim putnicima, koji su već kupili karte za letove njihovom kompanijom povrat novca ukoliko žele otkazati putovanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nude pomoć obiteljima MH17: Pobunjenici organizirali komemoraciju žrtvama nesreće, optužuju Kijev Slika nije dostupna Rusija protiv Putin ne želi UN-ov sud za rušenje MH17

Putnici imaju rok do 24. srpnja vratiti karte, a cijeli iznos kojeg su dali će im biti vraćen. Novac će biti refundiran svima koji imaju karte s datumom do 31. prosinca 2014.

Malaysia Airlines pred krahom: 537 nestalih i poginulih u četiri mjeseca

Ovo bi mogao značiti konačni krah Malaysia Airlinesa, koji se već mjesecima bori kako bi zadržao svoju reputaciju nakon nestanka zrakoplova MH370.

Malaysia Airlines je i prije te nesreće bila u financijskim gubicima, a nakon terorističkog napada u Ukrajini njihovom je poslovanju vrlo vjerojatno došao kraj. Pozivom putnicima da mogu tražiti povrat novca za već kupljenje karte pokazuju kako su svjesni da vjerojatno više neće moći nikoga uvjeriti da s njima mogu sigurno putovati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene