Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretražena obiteljska kuća

Mađarska policija počela istragu o Chicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska policija počela je istragu o djelovanju Eduarda Rosze Floresa zvanog Chico, Bolivijca mađarskih korijena, kojega je policija u bolivijskom gradu Santa Cruzu ubila u četvrtak zbog navodne pripreme atentata na predsjednika Eva Moralesa, objavila je mađarska agencija MTI.

Policija je pretražila Floresovu obiteljsku kuću u Szurdokpuspokiju, selu na sjeveru Mađarske, rekla je policijska glasnogovornica Eva Nagy Danko. Forenzičari već analiziraju predmete zaplijenjene u kući.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Viktor Orban Parlament uskoro zasjeda Švedska bi uskoro mogla ući u NATO, Orban poručio: "Spor će uskoro biti riješen"

>> Chico ostavio snimku ako mu se nešto dogodi

Floresova djevojka Linda Szaszvari izjavila je za MTI da je Chico kupio kuću u tom selu prije pet godina. U njoj je imao zbirku vojnih suvenira te zbirke drugih predmeta koji su ga zanimali.Szaszvari je izjavila da je Floresa zadnji put vidjela prije šest mjeseci kad je otputovao u Boliviju.

Flores, uz bolivijsko i mađarsko, ima i hrvatsko državljanstvo koje je stekao boreći se u međunarodnim postrojbama u Domovinskom ratu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene