Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mađarska televizija najavila ekskluzivu

Chico ostavio snimku ako mu se nešto dogodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jorge Eduardo Rozsa Flores zvani Chico, koji je ubijen u akciji bolivijske policije kao član navodne terorističke skupine koja je planirala atentat na predsjednika Moralesa, prije odlaska u Boliviju prijatelju je dao videosnimku uz napomenu da ju objavi ukoliko se njemu nešto dogodi.

Još uvijek je nepoznat sadržaj snimke, a pretpostavlja se da je riječ o razlozima zbog kojih je otišao u Boliviju. Spomenutu snimku Chico je predao prijatelju, mađarskom novinaru, prošle jeseni, neposredno prije nego što je otišao u rodnu Boliviju, a mađarska televizija će u utorak u 21.10 sati prikazati sadržaj snimke, koja u cjelosti traje desetak minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljena tajanstvena snimka Chico poginuo za autonomiju Santa Cruza Slika nije dostupna Pretražena obiteljska kuća Mađarska policija počela istragu o Chicu

>> Dragovoljac 'Chico': Heroj ili zločinac?

Tu priču potvrdio je i Janos Kopacs Kettos,  biskup mađarske Reformatorske crkve. 'Chica sam upoznao 1991. godine i od tada smo veliki prijatelji. On je bio i moj vjenčani kum', rekao je Janos Kopacs Kettos naglašavajući kako nije upoznat sa sadržajem videosnimke koju će u utorak objaviti mađarska televizija. Janos kaže kako nije znao da postoji takva snimka, nego je sve doznao od mađarske televizije nakon što je Chico ubijen. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene