Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u bijegu

Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U posljednja tri tjedna policija je u Temzi pronašla čak pet tijela, a za jedno se sumnja da je riječ o Abdulu Ezediju, muškracu koji je kamikalijom zalio ženu i njezino dvoje djece.

Londonska policija je u samo tri tjedna u rijeci Temzi pronašla čak pet tijela. Posljednje tijelo pronađeno je u četvrtak u Putneyju, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Policija vjeruje da pronađeno tijelo pripada 35-godišnjem napadaču Abdulu Ezediju koji je 31. siječnja u južnom Londonu kemikalijom polio svoju bivšu partnericu i dvoje male djece.

Ilustracija Abdul Shakoor Ezedi - 1 (Foto: Londonska metropolitanska policija)

Pročitajte i ovo Potres u Jadranskom moru javlja EMSC Snažan potres u Jadranskom moru: "Sve se treslo okolo, kaos"

Osim žene i djece u napadu je ozlijeđeno ukupno devetero ljudi

Službenici policije na teren su izašli u četvrtak u 8:19 nakon dojave o tijelu na obali rijeke u jugozapadnom Londonu. Hitne službe pokušavale su oživjeti muškarca, no nije mu bilo spasa, piše Daily Mail

Ilustracija Abdul Shakoor Ezedi - 2 (Foto: Londonska metropolitanska policija)

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati

"Na temelju karakteristične odjeće koju je nosio u vrijeme napada i pronađenih stvari koje je imao sa sobom, čvrsto vjerujemo da smo pronašli tijelo Ezedija. Stupili smo u kontakt s njegovom obitelji kako bismo im prenijeli vijest", rekao je zapovjednik Jon Savell.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene