Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Londonu

Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Devet je osoba u Londonu napadnuto korozivnom tvari.

Devet osoba, uključujući djecu i policajce, prevezeno je u bolnicu nakon što je na njih u južnom Londonu bačena "korozivna tvar", objavila je londonska policija.

Muškarac je nakon užasnog incidenta viđen kako bježi na aveniji Lessar u Lambethu, naveo je BBC.

Žena i njezino dvoje male djece prebačeni su u bolnicu na liječenje. Tri druge osobe, za koje se vjeruje da su im pritekle u pomoć, također trebale liječničku pomoć. Tri policijska službenika koja su reagirala na incident zadobila su, kako se pretpostavlja, lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Hvar drama - 3 Tko laže? Drama oko vrijedne imovine na Hvaru: Općina se zgraža provalom, navodni vlasnik pokazuje pravne dokumente

Londonska policija navela je da nitko nije uhićen, ali da su policijski helikopteri korišteni u potrazi za napadačem.

Detektivski nadzornik Alexander Castle rekao je: "Iako su testovi u tijeku kako bi se utvrdilo što je tvar, u ovoj fazi vjerujemo da je riječ o korozivnoj tvari."

Pročitajte i ovo Ilarija Salis - 3 Zatvor u Mađarskoj Cijela zemlja digla se na noge zbog uhićene učiteljice: "Namjerno je drže u prostoriji sa štakorima i kukcima"

Članica skupštine grada Londona Marina Ahmad rekla je na X-u (bivši Twitter) da je došlo do prometnog sudara "s muškarcem koji je napao putnike u automobilu".

Vatrogasna vozila i vozila hitne pomoći nalaze se na mjestu napada. Policija je rekla da će dati najnovije informacije o stanju ozlijeđenih ljudi čim bude mogla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene