Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daleko od očiju policije

Libijska revolucija dogovarana na stranici za traženje partnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijski revolucionari su dogovarali prosvjede za rušenje režima Muamera Gadafija na internetskoj stranici za - pronalaženje partnera!

Bivši biznismen i vođa opozicije Omar Shibliy Mahmoudi rekao je da je okupljao libijske prosvjednike putem muslimanske stranice za samce koji traže partnere. Tim potezom je izbjegao Twitter i Facebook koje je kontrolirala policija.

Pročitajte i ovo Skup katoličkih samaca - 4 U dobi iznad 30 godina Tristotinjak samaca okupilo se s jednim ciljem - pronaći svoju srodnu dušu: Susreti donijeli 14 vjenčanja i šest beba Ilustracija sve informacije na jednom mjestu Od danas aktivna web-stranica za sva pitanja vezana uz euro u Hrvatskoj

>> 'Doznaju li da razgovaram s medijima, neću na slobodu'

>> Glavni tajnik NATO-a sazvao hitan sastanak o Libiji

Mahmoudi, vođa pokreta promjene, se na dotičnoj stranici pod imenom 'Gdje je Miriam?' pravio da traži ženu te je slao kodirane ljubavne poruke kako bi među ljudima proširio revoluciju.

S obzirom da muškarci na toj stranici ne mogu razgovarati s drugim muškarcima predstavljali su se kao žene pod imenima 'Slatki leptir', 'Djevojka pustinje', 'Zvuk torture' i slično.

Prosvjednici bi se nakon kodiranih poruka prebacili na dopisivanje putem drugih servisa kako bi se detaljnije dogovorili oko prosvjeda. Mahmoudi je rekao da je uspio privući 171.323 člana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene