Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kravlja blokada

VIDEO Krave navalile! Ralicama očistili snijeg i posipali sol, ali na ovo nisu računali

Snijeg zatrpao Srbiju
Snijeg zatrpao Srbiju Foto: instagram/mup srbije
Srbija je okovana snijegom zbog čega djelatnici zimskih službi imaju pune ruke posla. Radnici su u nedjelju očistili cestu Zlatibor - Nova Varoš od snijega i posipali po njoj sol, no vozači nisu mogli nastaviti put.

Tek što su radnici s ceste uklonili snijeg, cestu u Zlatiboru u Srbiji zauzele su krave. Njih je privukla sol kojom je posipana cesta pa su se okupile kako bi je lizale, a vozači automobila ostali su u koloni.

 

 

"Vožnja je tekla normalno, a onda smo odjednom ispred sebe ugledali nekoliko vozila. Mislili smo da je došlo do zastoja zbog radova na cesti, ali kad smo izašli iz auta vidjeli smo nekoliko krava koje su stajale nasred ceste i lizale su posutu sol po cesti. To nam je bilo zanimljivo, ali one su bile jako uporne i jedva su se pomaknule da bismo mogli nastaviti put", rekao je za RINU (Regionalnu informativnu novinsku agenciju) Milan Stanojević koji se zatekao na mjestu događaja, prenosi Kurir.

 

 

Pročitajte i ovo Israa Jaabis Iz minute u minutu VIDEO Oslobođeni iz ralja Hamasa: "Hvala im, i hvala Bogu. Poštovanje svakome, i hvala vam na pomoći da nas oslobodite"

 

 

Dodaje se kako ovakva "kravlja blokada", nije neuobičajena za ovo doba godine, ali vozači su pozvani na dodatan oprez.

Srbija je zatrpana snijegom, a snježni nanosi mjestimice su stvorili velike probleme.

Aktualno VIDEO Kolaps u Srbiji! Snijeg okovao zemlju, ljude spašavali iz nanosa: Proglašeno i izvanredno stanje Snijeg zatrpao Srbiju Snijeg zatrpao Srbiju Foto: instagram/mup srbije Snijeg zatrpao Srbiju Snijeg zatrpao Srbiju Foto: instagram/mup srbije Snijeg zatrpao Srbiju Snijeg zatrpao Srbiju Foto: canva/instagram/192_rs +0 Snijeg zatrpao Srbiju Svijet VIDEO Kolaps u Srbiji! Snijeg okovao zemlju, ljude spašavali iz nanosa: Proglašeno i izvanredno stanje 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene