Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ugodno s korisnim

Kolinda Grabar-Kitarović posjet Sarajevu završila na ćevapima s Halidom Bešlićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitaroviću utorak kasno poslije podne završila je službeni posjet Bosni i Hercegovini šetnjom starim dijelom Sarajeva koja je pak okočana porcijom ćevapa u jednoj poznatoj lokalnoj ćevabdžinici i u društvu Halida Bešlića.

Ostalo je nejasno je li poznati pjevač slučajno naišao u ćevabdžinicu u vrijeme kada je tamo sjedila hrvatska predsjednica s pratnjom no njih dvoje srdačno su se pozdravili što su novinari mogli vidjeti kroz izlog radnje.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Prije oproštajnog objeda u Sarajevu Grabar-Kitarović obišla je katedralu Srca Isusova, pravoslavu Sabornu crkvu, Begovi džamiju i Židovski muzej.

Predsjednica Grabar-Kitarović ranije tijekom dana razgovarala je s članovima Predsjedništva BiH, predsjedateljem Vijeća ministara Vjekoslavom Bevandom i čelnicima Zastupničkog i Doma naroda parlamenta BiH.

Uz crveni tepih postrojena i počasna postrojba Oružanih snaga BiH

Kako je priopćeno nakon razgovora u parlamentu hrvatska predsjednica i njeni sugovornici ocijenili su kako se odnosi Bosne i Hercegovine i Hrvatske razvijaju u duhu dobrosusjedstva, rješavanja otvorenih pitanja i unaprjeđenja regionalne suradnje na svim poljima, čime se ispunjavaju europski standardi u bilateralnoj suradnji.

Hrvatska je predsjednica ovom prigodom kazala kako će Hrvatska nastaviti pružati potporu BiH u procesu euroatlantskih integracija istaknuvši kako očekuje da će njen petogodišnji mandat biti ispunjen dijalogom i rješavanjem svih otvorenih pitanja u odnosima sa BiH. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene