Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Barem tako tvrdi

Kirurg koristio masno tkivo pacijenata kao gorivo za auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke vlasti istražuju plastičnog kirurga s Beverly Hillsa koji tvrdi da je koristio masno tkivo svojih pacijenata koje je odstranio liposukcijom, kako bi upogonio svoj ekološki dizajniran automobil.

Odjel za zdravstvo američke države Kalifornije pokrenuo je istragu protiv Dr. Alana Bittnera, kako bi se utvrdilo je li zaista koristio masno tkivo svojih pacijenata za gorivo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva

Dr. Bittner napisao je na svojoj internet stranici: 'Većina pacijenata odobrila je uporabu njihovog masnog tkiva kao gorivo. Imam ga više nego što mogu potrošiti.'

'Ne samo da su poboljšali svoj izgled, već na taj način pomažu i očuvanju okoliša', dodao je doktor.

No njegova internet stranica lipodiesel.com je isključena, a morao je zatvoriti i kliniku.

Nije poznato kako je Dr. Bittner došao na ideju da mast pretvara u gorivo, ali on tvrdi da je izveo više od 7000 operacija liposukcije, što je dovoljno da se 'gorivom' opskrbi na duže vrijeme.

U SAD-u je inače uporaba ljudskog medicionskog otpada u svrhu proizvodnje biodizela i sličnih varijacija goriva ilegalna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene