Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S ciljem okončanja sukoba

Karzai i Abdula o pokušaju dijalogu s Talibanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afganistanski predsjednik Hamid Karzai koji boravi u službenom posjetu Rijadu, sastao se sa saudijskim kraljem Abdulahom s kojim je razgovarao o svojim pokušajima da pokrene dijalog s talibanima kako bi okončao sukob u domovini.

Karzai je već prigodom međunarodne konferencije u Londonu posvećene afganistanskom sukobu prošlog tjedna rekao da će od saudijskog kralja tražiti pomoć u pokretanju razgovora s talibanima. Sastanak s kraljem Abdulahom i visokim dužnosnicima kraljevine održan je na kraljevom imanju blizu Rijada, izvijestila je službena agencija SPA.U Saudijskoj Arabiji prošle godine su održani tajni razgovori talibana i afganistanskih dužnosnika koji nisu bili uspješni. (Hina)

Pročitajte i ovo Stanje u Afganistanu "Nemoralno" ponašanje Upali u razrede i šoping-centre pa tukli i uhićivali djevojčice: 16-godišnjakinja zatočena dva dana, prebili joj i oca Talibani napali policajce i medicinsko osoblje Napad Talibana Postavili bombu kako bi zaustavili cijepljenje protiv dječje paralize, poginulo šest policajaca

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene