Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad se razvode milijarderi

Traži od njega milijun dolara na mjesec za 'osnovne potrepštine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anne Dias Griffin i Ken Griffin akteri su gadnog, otrovnog razvoda.

U borbi protiv financijskih zahtjeva otuđene supruge Anne Dias Griffin, američki milijarder Ken Griffin na sudu je podnio popis onoga što njegova supruga tvrdi da su milijun dolara vrijedni mjesečni troškovi.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Popis uključuje sljedeće troškove: 160 tisuća dolara za smještaj za odmor, 6800 dolara za namirnice, 7200 dolara za ručavanje, 2000 dolara za pisaće potrepštine, 60 tisuća dolara za poslovni prostor i stručno osoblje i 300 tisuća dolara za privatni zrakoplov.

Dias Griffin nije uspjela u pokušaju da sud naloži plaćanje ovih troškova kao dio bračnog uzdržavanja. Zato sada traži da joj se iznos plaća u obliku alimetacije, tvrdi Griffin na sudu, prenosi news.com.au.

Osim što je potencijalno neugodne mjesečne troškove svoje supruge zbog razvoda učinio javnima, Griffin je na sudu rekao i da je preuveličavala svoje uspjehe dok je vodila vlastiti investicijski fond.

Tko je osvojio Putinovo srce? - 'Volim nekoga i taj netko voli mene'

Dias Griffin je, pak, preko svog glasnogovornika poručila da Griffin i dalje nastavlja nekažnjeno lagati.

'Tko zna što je istina', upitao se James Feldman, odvjetnik za razvode koji nije uključen u slučaj.

Inače, Griffin tvrdi da plaća gotovo svaki račun koji se odnosi na djecu, uključujući i četiri dadilje. Istovremeno, bivšoj je ukinuo sve kreditne kartice i zabranio pristup njegovim domovima u New Yorku, Apsenu, Miamiju i na Havajima. Griffin tvrdi da je Dias Griffin, koja je vrijedila samo milijun dolara kada su se vjenčali, već dobila oko 40 milijuna dolara kroz predbračni ugovor.

Dias Griffin pak tvrdi da je zatvorila svoj investicijski fond kako bi se brinula za troje djece. Suprug joj odgovara da je fond zatvoren jer je gubio novac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene