Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Zaljubljeni predsjednik

Tko je osvojio Putinovo srce? - 'Volim nekoga i taj netko voli mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik razveo se prije više od godinu dana.

Vladimir Putin u četvrtak je priznao da je - zaljubljen.

'Volim i voljen sam', rekao je ruski predsjednik i opet pokrenuo glasine kako je njegova odabranica gimnastičarka Alina Kabajeva. Putin pak identitet svoje partnerice nije htio otkriti. Sigurno je samo da predsjednik, koji se razveo prije više od godinu dana, opet ljubi, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

U braku s bivšom suprugom Ljudmilom bio je dugih 30 godina, a iako je njegov privatni život u Moskvi tabu tema, jedan novinar odlučio ga je na jučerašnjoj konferenciji za novinare upitati ima li vremena za suprotni spol. 'Imam', odgovorio je 62-godišnjak, inače otac dvije kćeri.

Putin: Zapad je KRIV za ukrajinsku krizu!

Kada su ga mediji prije šest godina počeli povezivati s Kabajevom (31) osudio je one koji vrebaju tuđe živote. No u četvrtak je s novinarima odlučio podijeliti priču o njegovom prijatelju iz Europe, 'velikom šefu', koji ga je nedavno pitao, nakon svega što se dogodilo prošle godine, postoji li ljubav u njegovom životu.

'Pitao sam ga 'u kojem smislu?', 'Voliš li nekoga', rekao sad 'da', 'a voli li netko tebe?', rekao sam 'da'. Zacijelo je zaključio da sam potpuno podivljao', prepričao je Putin razgovor s prijateljem.

Do sada je Putin odbijao razgovarati o privatnom životu, posebno o glasinama da već ima drugu tajnu obitelj. U svakom slučaju, s bivšom suprugom je, tvrdi, ostao blizak. Imaju, kaže, vrlo dobar, prijateljski odnos i redovito se viđaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene