Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manje poznate činjenice

Jezivi detalji iz života beogradskih prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'U trenutku kada one preforsiraju sva mjesta gdje drogu mogu uzimati intravenozno, na tijelima im se otvaraju rane i odumire im tkivo', priča Bojana Sekulić Stanković iz beogradske policije.

Poznato je da među prostitutkama ima onih koje konzumiraju droge, međutim manje je poznato koliko su drastične posljedice te konzumacije.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Utjecaj raznih droga poguban je za zdravlje prostitutki, a sprski Telegraf dobio je uvid u foto arhivu PU Beograd i otkrio, kako pišu, najjeziviju tajnu beogradskih prostituki.

Česta posljednica konzumacije droga jesu rane na njihovom tijelu.

'U trenutku kada one preforsiraju sva mjesta gdje drogu mogu uzimati intravenozno, na tijelima im se otvaraju rane i odumire im tkivo. Imali smo slučaj žene kojoj se ruku doslovno držala na kosti jer je tkivo istrulilo', šokantni su detalji koje je otkrila Bojana Sekulić Stanković, operativac iz Odjeljenja za javni red i mir PU Beograd.

Zdravstveno nezbrinute, prostitutke su sklone samoozljeđivanju, a često su i žrtve nasilja od strane mušterija, ali i makroa koji su im često partneri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene