Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne baš suptilno prisluškivanje

Jesu li Obama i Putin znali što im se događa iza leđa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su američki predsjednik Barack Obama i ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarali u predvorju na sastanku G20 u turskoj Anatalyji, vjerojatno su računali na to da će ondje biti i znatiželjnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Leteći radari, patrole na moru... LJETOVALIŠTE 'PREKO NOĆI' POSTALO BUNKER: 12.000 policajaca na 13.000 sudionika summita Slika nije dostupna Sve snažniji pritisak na Putina 'Imamo timove koji stalno prate gdje treba napraviti dodatni pritisak'

Na snimci koja pokazuje američkog i ruskog predsjednika kako razgovaraju u Antalyi tijekom summita G20, vidi se i muškarac koji je, nakon što je primijetio da se u blizini nalaze čelnici dvije moćne države, odlučio čuti barem nešto od njihovog razgovora, javlja RT.

Muškarac se trudio biti što suptilniji, ali baš mu i nije uspjelo, jer mnogi su primijetili da čovjek pokušava prisluškivati Baracka Obamu i Vladimira Putina.

Koliko je bio očit procijenite i sami u video priloženoj video snimci.

NAPOKON ZA ISTIM STOLOM Hoće li ovaj susret promijeniti svijet?

Osim toga, pojedini sudionici su iskoristili i priliku za snimanje fotografije na kojoj će u pozadini biti ovi predsjednici. Na kraju priložene snimke vide se dva takva muškarca koja se fotografiraju tako da stoje korak od stola za kojim su sjedili Putin i Obama, na način da su im moćnici iza leđa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene