Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljubljeno gledala u njega

Je li ovo fotografija koja je prokazala aferu šefa CIA-e?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski mediji uhvatili su se fotografije na kojoj se, kažu, vidi zaljubljeni pogled koji je ljubavnica uputila bivšem šefu CIA-e.

Prošli je tjedan šef CIA-a David Petraeus podnio ostavku zbog izvanbračne afere koju je imao s autoricom svoje biografije Paulom Broadwell. Rekao je kako takvo ponašanje ne priliči šefu jedne obavještajne službe i čovjeku koji je u braku već 38 godina.

Svjetski mediji uhvatili su se jedne fotografije koja, kako kažu, vjerno prikazuje zaljubljeni pogled Paule Broadwell prema, sada već bivšem šefu CIA-e. Fotografija je snimljena 23. lipnja prošle godine na Petreausovom saslušanju koje je bilo sastavni dio njegove kandidature za šefa CIA-e, piše Daily Mail.

>> Petraeusovu ljubavnu aferu otkrio je FBI, sumnjali su u moguću ucjenu

Cijela afera razotkrivena je nakon što je Paula Broadwell poslala više prijetećih mailova zaposlenici State Departmenta Jill Kelley u kojima je upozorava da se kloni Petreausa.

U privatnim mailovima koje su izmjenjivali, Broadwell je Petreausa zvala nadimkom 'Peaches' (Breskvica) koji je stekao još u osnovnoj školi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene