Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao trag u travi

Izvanzemaljci u BiH: 'Došli su da im vratim bijelu kuglu sa zelenim zrcalima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bosanskom selu Stublo jučer prije kiše nešto je jako bljesnulo, a nakon toga na polju su ostali vidljivi tragovi u travi.

Na polju je ostao pravilan krug uvaljane trave. Ovaj neobičan događaj sa strane je promatrao Đulejmen Subašić, poznati  radioamater i numizmatičar, sada umirovljenik, piše Depo portal.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

'Izvanzemaljci dolaze po kuglu koju sam našao na jednom mjestu, koja je mala i potpuno neobična. Bijele je boje sa zelenim zrcalima. Ovakvih kugli ima jedino u Sjevernoj Karolini, u koju izvanzemaljci često svraćaju. Kod mene su bili i prošle godine, vidio sam ih kada sam se spremao za spavanje, 15-ak minuta su mi mimikom pokazivali da im vratim kuglu. Bili su mali, zdepasti, velikih očiju i ušiju. Odletjeli su brzinom munje', ispričao je Đulejmen.

Dodao je kako je jučerašnji događaj samo potvrda da izvanzemaljci zaista postoje. 'Sve se brzo odigralo, vidio sam plavi bljesak i dotrčao, no kada sam stigao više ih nije bilo. Ostao je samo trag u travi. Zasmetala mi je kuća i drveće da dobro vidim jesu li to uistinu oni', rekao je Đulejmen Subašić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene