Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi traju

Izrael kaže da nije dogovoreno primirje u Gazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hamasov dužnosnik izjavio u utorak da je postignuto primirje u Gazi između Izraela i Hamasa uz posredovanje Egipta te da će stupiti na snagu u roku od nekoliko sati, ali je glasnogovornik izraelskog premijera Benjamina Netanyahua izjavio da "još nisu došli do toga".

"Postignut je dogovor o primirju. Ono će biti objavljeno u devet sati navečer a na snagu će stupiti u ponoć", rekao je agenciji Reuters iz Kaira dužnosnik Hamasa Ayman Taha.

Pročitajte i ovo Prosvjed Izraelaca Traže prijevremene izbore Tisuće Izraelaca na ulicama prosvjeduju: "Vlada žrtvuje taoce i jača Hamas" Ilustracija Nižu se kritike Istražni odbor potvrdio: Netanyahu je kriv za smrt nekoliko desetaka hodočasnika

>> Hillary Clinton stiže u Izrael na hitne razgovore o situaciji u Gazi

Glasnogovornik izraelskog predsjednika Benjamina Netanyahua Mark Regev izjavio je za Reuters da je ta objava preuranjena te da će se izraelske vojne operacije u Gazi, teritoriju koji je pod kontrolom Hamasa, nastaviti paralelno s diplomatskim naporima. "Još nismo došli do toga", rekao je Regev za CNN.

Američka državna tajnica Hillary Clinton krenula je u regiju iz Azije i očekuje se da će doputovati u Jeruzalem u utorak kasno navečer kako bi se sastala s Netanyahuom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene