Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAŽUJE SE

Buknula vatra na zaplijenjenoj vili ruskog tv voditelja na jezeru Como

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj od vila na talijanskom jezeru Como, zaplijenjenoj ruskom voditelju na državnoj televiziji Vladimiru Solovjevu, u srijedu je izbio požar.

U srijedu ujutro u vili voditelja ruske državne televizije, Vladimira Solovjeva u gradu Menaggio na sjeveru Italije, na obali jezera Como izbio je požar.

Radi se o jednoj od dvije vile vrijedne ukupno 8 milijuna eura (8,72 milijuna dolara) u vlasništvu Solovjeva, za koje je talijanska policija rekla da ih je zaplijenila nakon što su on i drugi oligarsi stavljeni na popis sankcija EU nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Karabinjeri su u telefonskoj izjavi potvrdili da istražuju požar, za koji se sumnja da je podmetnut. Detalje nisu iznosili.

Glasnogovornik vatrogasne postrojbe Como rekao je da je su intervenirali u 6 ujutro kako bi ugasili vatru.

Pročitajte i ovo Ivica Marić ZAMRZAVANJE RUSKE IMOVINE Blokirane tri jahte na Jadranu te bankovni računi sedam tvrtki, direktor Đure Đakovića: "Sad je ugroženo kompletno poslovanje"

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan UDAR NA DŽEPOVE Sankcije oligarsima: Dnevnik Nove TV doznaje detalje zabrane isplovljavanja ruske jahte iz Hrvatske

"Akcija je završena u 8 sati, a šteta je ograničena", kazao je glasnogovornik vatrogasaca te dodao kako se radi o nenaseljenoj dvokatnici koja se renovira.

 

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene