Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Forum na Bledu

Ivica Dačić: Želimo pružiti ruku suradnje, ali za ljubav je potrebno dvoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stabilnost u regiji je ugrožena, poručuje srbijanski šef diplomacije s Bledskog strateškog foruma u Sloveniji. Na ovogodišnjem forumu koji se održava pod nazivom "Sigurnost budućnosti" sudjelovala je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Na dvodnevnom skupu okupilo se više od 700 sudionika iz 70 država. Glavne teme bila su pitanja sigurnosti vezana za migracije i terorizam. Razgovaralo se i o energetici, gospodarstvu, integracijskim procesima te napetostima na području Zapadnog Balkana.

Pročitajte i ovo Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019. Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Roditelji pod nadzorom U BiH troje uhićenih, tvrdili su da imaju informacije o malenoj Danki

"Želimo pružiti ruku suradnje. Ali za ljubav nije dovoljno samo jedno. Uostalom ne treba ni gledati bilo kakve emocije. Treba tražiti interese. Naš interes je da živimo zajedno. Ne vidim zašto bi bilo drugačije", poručio je Ivica Dačić, srbijanski ministar vanjskih poslova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene