Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji put viđene u Marseillesu

Žuta uzbuna: Nestale blizanke policija traži i po bunarima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci iz Italije, Francuske i Švicarske i dalje su u potrazi za 6-godišnjim blizankama Alessiom i Liviom.

Sestre je iz majčine kuće oteo njihov otac Matthias Schepp koji je izvršio samoubojstvo u talijanskom gradiću Cerignola. Prije toga on je odveo djevojčice iz kuće njihove majke Irine Lucidi u Švicarskoj. Schepp, inače Kanađanin, bio je razveden od svoje supruge.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Slika nije dostupna Pronađen mrtav u talijanskom gradiću Policija traga za 6-godišnjim blizankama: Oteo ih otac pa se ubio

>> Policija traga za 6-godišnjim blizankama: Oteo ih otac pa se ubio

Potraga u tri zemlje je pojačana, policija helikopterima pretražuje ruralna područja, uključujući jezera, rupe i bunare, kao i sva mjesta gdje su djevojčice mogle pasti. Policajci traže djevojčice u krugu gradića Cerignola, a 40-ak ljudi uz pomoć pasa traži djevojčice u Švicarskoj, oko Saint-Sulpicea (zapad) blizu prebivališta dviju djevojčica. Švicarska policija pretražuje kuće, brodove i jezero Ženeva.

Detektivi su izjavili kako su sa svakim danom potrage šanse da se djevojčice nađu žive sve manje.

Interpol je na svojim stranicama objavio 'žutu uzbunu' vezanu uz nestanak djevojčica. Takva uzbuna se izdaje kako bi se alarmirale sve službe u potrazi za djevojčicama. Akcija potrage pokrenuta je i na Facebooku.

Inače, policija ima informacije kako su Schepp i djevojčice posljednji put viđene u Marseillesu. Iz izvadaka kreditnih kartica vidljivo je kako je Schepp kupio tri karte za brod iz Marseillesa prema Korzici, donosi švicarski portal Geneva Lunch. Podatke o kupnji karata policija je dobila od turističke agencije gdje su karte kupljene, ali ne postoji niti jedan svjedok koji bi potvrdio da su se otac i kćeri ukrcali na brod.

Isto tako, potvrđene su informacije kako je Schepp na dan kada je pronađen mrtav podigao oko 7.500 eura s pet različitih bankomata. Prilikom obudkcije kod njega je pronađeno samo 1.000 eura, potvrdili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene