Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznata glumica

Evo što se dogodi kada mediji naljute navodnu ljubavnicu predsjednika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska glumica Julie Gayet odlučila se osvetiti magazinu koji je objavio tekst o njezinoj navodnoj aferi s francuskim predsjednikom Hollandeom.

Poznata francuska glumica Julie Gayet podnijela je tužbu protiv magazina koji je objavio tekst o njezinoj o ljubavnoj aferi između nje i francuskoga predsjednika Francoisa Hollandea. Kako piše BBC, tužbu je podnijela zbog povrede privatnosti.

Gayet od magazina traži 50.000 eura odštete i 4.000 eura za sudske troškove. Ukoliko Gayet dobije na sudu, magazin će morati objaviti presudu na naslovnoj stranici.

Pročitajte i ovo Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad" Modna revija, ilustracija Uskoro novi kriteriji Francuska donijela mjere protiv brze mode

Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca?

Podsjetimo, francuski tabloid je na sedam stranica objavio priču o navodnoj Hollandeovoj aferi s 41-godišnjom glumicom. U tekstu su opširno opisani njihovi susreti, a sve je potkrijepljeno i fotografijama na kojima je navodno ljubavni par.

Nakon toga je prva dama Valerie Trierweiler hospitalizirana, a pojavila se i informacija da je poznata glumica već četiri mjeseca trudna. Hollande je u međuvremenu održao i dugoočekivanu konferenciju za novinare na kojoj je zapravo bila riječ o ekonomiji, no novinare je ipak više zanimalo što ima reći o svojoj navodnoj aferi. Jedan novinar ga je upitao: 'Je li Valerie Trierweiler još uvijek prva dama Francuske?'

Hollande je kratko odgovorio. 'Svi u osobnom životu mogu proći kroz teške trenutke, to je i naš slučaj. Ovo su bolni trenuci, ali držim se jednog principa – privatne stvari se trebaju rješavati privatno i na dostojanstven način. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene