Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morat će na operaciju

Hillary Clinton slomila lakat na putu do Bijele kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na putu do Bijele kuće, američka državna tajnica Hillary Clinton slomila je desni lakat, izvijestila je američke medije njezina glasnogovornca Cheryl Mills.

Nesreća u kojoj je Clinton slomila ruku dogodila se jučer navečer po lokalnom vremenu, no nije poznato što je uzrokovalo njezin težak pad. Da je ozljeda uistinu teška, govori i podatak kako će morati na operaciju idućeg tjedna. Nakon pada, Clinton je zaprimljena u sveučilišnu bolnicu The George Washington, koja se nalazi samo nekoliko stotina metara od zgrade State Departmenta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čelnici u nužnosti reforma 'Nad Bliskim istokom bjesni oluja svih oluja' Slika nije dostupna 'Hrvatska je lider u regiji' Što je Clinton rekla Jandrokoviću?

'Državna tajnica Clinton zahvalila se liječnicima i osoblju bolnice na ljubaznosti i profesionalizmu te se nada skorom vraćanju u svoju uobičajenu rutinu na poslu', kazala je novinarima Mills. Clinton se jutros trebala pridružiti popularnoj glumici Angelini Jolie na obilježavanju Svjetskog dana izbjeglica u Washingtonu, no zbog prijeloma je morala od tog odustati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene