Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruj nevjerojatnom

Guinness ga odbio pa pokrenuo svoju knjigu rekorda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Guinnessova knjiga rekorda odbila priznati njegov rekord o bačenih 78 noževa oko ljudske mete u jednoj minuti, jedan od najpoznatijih svjetskih bacača noževa David Adamovich odlučio je pokrenuti svoju knjigu rekorda.

'Vjeruj nevjerojatnom', glasio bi doslovan prijevod engleskog naziva knjige 'Believe the Unbelievable' koja u svojem prvom izdanju donosi 1.500 rekorda postavljenih od 700 različitih osoba. U objašnjenju za američki portal AOL News, Adamovich je objasnio kako je svoju verziju Guinnessa pokrenuo jer je onaj originalni 'stvorio toliko različitih kategorija da su izgubili svoj pravac'.

-Guinness je izostavio prave postavljače rekorda i ja sam želio to promjeniti kako bi svi pravi rekordi bili dostupni kako u knjizi, tako i na internetu - izjavio je Adamovich koji je rekorde prikupljao u suradnji s Thomas Blackeom i Dan Gouldom.

Iako je pokrenuo svoju knjigu u kojoj centralno mjesto imaju njegovi rekordi u bacanju 144 noževa oko ljudske mete te hvatanju 24 noževa u isto toliko vremena, Adamovich se i dalje nada kako će i Guinness priznati njegove rekorde. Inače, Adamovicha radi svoje vještine nazivaju i 'The Great Throwdini'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene