Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno 7 osoba

Gol otimao automobile i izazvao nekoliko sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomahnitali 45-godišnji John Birgham jučer je izazvao nekoliko automobilskih nesreća nakon što se skinuo do gola i počeo ljudima otimati automobile. U sudarima je ozlijeđeno sedam osoba, od kojih se troje nalazi u životnoj opasnosti.

Birgham je u jednom trenutku izašao iz automobila i počeo se svlačiti. Sa sebe je skinuo sve osim čarapa, te počeo mahnito trčati po cesti. Zatim je skočio na krov drugog automobila te glasno pjevao i vikao, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

>> Na OVU nesreću ne treba trošiti riječi

Birgham je potom iz automobila izbacio jednu ženu, oteo njezin automobil te se odvezao cestom u krivom smjeru i time uzrokovao sudar čak pet automobila. Sedam osoba je ozlijeđeno, a troje je u životnoj opasnosti među kojima je i jedna trudnica.

>> VIDEO: Nadrogiran na autocesti zaustavljao promet

'Pričao je svakakve besmislice, primjerice da je on vražji sin', rekao je svjedok Chris Benson te dodao kako taj događaj želi što prije zaboraviti. Birgham je neozljeđen odvezen u bolnicu, te se istražuje jesu li razlog ovakvog pomahnitalog ponašanja droga ili psihička poremećenost.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene