Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom pameti

Na OVU nesreću ne treba trošiti riječi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreće i nezgode na benzinskim postajama doista su raznolike, no ova sa slike govori više od tisuću riječi.

Nije poznato gdje u Srbiji je napravljena ova fotografija i tko je vozač automobila, no očito je kako ista osoba nije baš previše razmišljala nakon plaćanja računa na blagajni NIŠ Jugopetrola.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija

Zajedno s nosnicom crijeva još u grlu spremnika, dotični je vozač/ica, očito zaboravio obaviti posljednju radnju i vratiti stvar na pripadajuće mjesto. Ovako je otkinuo čitav aparat za točenje goriva s brojačem, a gorivo se razlilo po benzinskoj. Zasigurno nemala prouzročena šteta.

Ukoliko ste nedavno bili svjedoci sličnih nezgoda vozača i iste fotografirali ili snimili, pošaljite nam vaše fotografije i snimke na moj.report@novatv.hr, a najbolje ćemo objaviti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene