Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađene tisuće fotografija

Ginekolog potajno snimao pacijentice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam stotina žena pristalo je podignuti tužbu protiv njemačkoga ginekologa koji je potajno snimio tisuće fotografija pacijentica na pregledu u svojoj ordinaciji.

Moguće je da je čak tri tisuće pacijentica snimljeno njegovom skrivenom kamerom u mjestu Schifferstadtu na zapadu Njemačke, objavio je državni odvjetnik Lothar Liebing. 'Optužen je da je tajno snimao intimne dijelove pacijentica', rekao je Liebing. 'Sad moramo vidjeti koji su razmjeri i, naravno, zašto je to činio'.

Ginekolog bi mogao dobiti godinu dana zatvora, ali istraga bi mogla potrajati jer je u ambulanti pronađeno više od 35 tisuća fotografija. Njemački su mediji objavili da je liječniku 56 godina, a Liebing kaže da je njegova ordinacija sada zatvorena. (Hina)

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Ilustracija (Foto: Getty) ON SVE PORIČE Ginekolog zlostavljao stotine žena, Sveučilište mora platiti oko 250 milijuna dolara: "Srce mi se slama za sve koje nisu bile pošteđene"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene