Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetleća tijela na noćnom nebu

FOTO: NLO nad Mariborom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica portala 24ur.com je prošle subote na noćnom nebu opazila nešto nevjerojatno. 'Prilično nisko se pojavilo okruglo, žareće žuto tijelo, sa crvenkastim sjajem, veličine punog mjeseca', rekla je čitateljica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Testiran 31 liječnik Koronavirus u slovenskoj bolnici: U Mariboru zaraženo troje liječnika, istražuje se s koliko su pacijenata bili u kontaktu Slika nije dostupna Priopćenje Thompson o zabrani koncerta u Mariboru: "Žele me proglasiti fašistom, to je tipična floskula onih koji vole komunistička klanja"

Događaj se zbio u subotu između 21.25 i 21.45 sati kada je čitateljica sa suprugom popravljala krov drvarnice te kada su na jugozapadnom obzoru primijetili nešto neobično. 'Prilično nisko se pojavilo okruglo, žareće žuto tijelo, sa crvenkastim sjajem, veličine punog mjeseca. Kretalo se prilično brzo, bez zvuka u smjeru sjeverozapada, a na kraju je bila sve manja točka na obzoru. Kada sam se okrenula prema jugozapadu, opazila sam još jedno tijelo koje se ponašalo jednako prvom. Dok sam sa mužem raspravljala što smo to upravo vidjeli pojavilo se i treće tijelo koje se činilo veće, možda zato jer je letjelo na nižoj visini. Sva tri tijela su se ponašala jednako, Pojavu sam uspjela snimiti fotoaparatom na mobilnom telefonu'.

Vidjelica NLO-a uvjerava da su ona i suprug prisebni odrasli ljudi te da nisu bili pod utjecajem nikakvih supstanci. Mariborčanka kaže da zna prepoznati satelite na nebu, a da ovako nešto nije nikada vidjela, niti na televiziji.

>> Kazahstan gradi veleposlanstvo za vanzemaljce

Mariborska policija nije dobila nikakve prijave o nekakvom neobičnom događaju na mariborskom nebu. Pojasnili su da u zraku nije bilo helikoptera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene