Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Mariboru

Užas u susjedstvu: Maloljetnik pokraj bolnice pucao po ljudima, četiri osobe ozlijeđene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell
Napad se dogodio na području Ljubljanske ulice, gdje se nalazi psihijatrijska bolnica Urgentnog kliničkog centra Maribor. Napadač je ranio četiri osobe od kojih su sve zadobile lakše ozljede.

Četiri osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se dogodila u parku uz psihijatrijsku bolnicu u Mariboru kada je maloljetna osoba u četvrtak oko 17 sati pucala iz zračne puške. 

Policija je do večeri ušla u trag napadaču, radi se o maloljetniku. Vezano uz sumnju u počinjenje kaznenog djela izazivanja opće opasnosti i dalje prikupljaju obavijesti i nastavljaju istragu, javlja N1 Slovenija.

Pročitajte i ovo Potres na Filipinima upozorenje na tsunami VIDEO Snimke užasa i panike: Pogodio ih potres od 6,7 - Ljudi vrištali i bježali iz trgovina dok su padali komadi stropa

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Upaljen meteoalarm, stiže brza promjena: Pazite se nevremena, u ovim krajevima će biti najgore

Napad se dogodio na području Ljubljanske ulice, gdje se nalazi psihijatrijska bolnica Urgentnog kliničkog centra Maribor. Napadač je ranio četiri osobe od kojih su sve zadobile lakše ozljede. Među ozlijeđenima su, kako neslužbeno doznaje pacijenti psihijatrijske bolnice i jedan zaštitar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene