Obavijesti Video Pretražite Navigacija
500 pričuvnih pripadnika

EUFOR na ulicama u BiH pojačava patrole: "Građani mogu očekivati povećanu razinu patroliranja u lakim oklopnim vozilima i pješice"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
EUFOR u BiH pojačava patrole. O tome su obavijestili na društvenim mrežama.

U BiH je stiglo 500 pripadnika pričuvnog sastava EUFOR-a, a iz te organizacije poslali su obavijest kako građani mogu očekivati povećanu razinu patroliranja lakih oklopnih vozila i njihovih vojnika.

Pročitajte i ovo Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan" Rusi trpe posljedice ukrajinskih napada rastu cijene Ukrajinci novom taktikom osiromašuju Ruse, nova meta pokazala se posebno učinkovitom

"Nakon dolaska 500 pripadnika pričuvnog sastava, građani BiH mogu očekivati povećanu razinu patroliranja od strane EUFOR-a u lakim oklopnim vozilima i pješice, kako bi se javnost uvjerila u trajnu odlučnost EUFOR-a da podrži naše partnere u BiH", napisali su na Twitteru.

Nekoliko EUFOR-ovih vozila u ponedjeljak je prošlo središtem Sarajeva, a pozornost građana privukli su vojnici koji su patrolirali gradom.

Kamionima su dovezena američka Hamvi vozila, a prošlog tjedna u Bosnu i Hercegovinu stiglo je 500 vojnika EUFOR-a.

Europska unija pojačala je svoje vojne kapacitete spremne za eventualnu intervenciju u Bosni i Hercegovini. U zemlju su stigle četiri satnije s oko 500 pripadnika pričuvnih snaga EUFOR-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene