Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pučani traže zatvaranje granica

'Ne možemo primati milijune ljudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupacija konzervativnih stranaka u Europskom parlamentu u srijedu je pozvala na jaču sigurnost vanjskih granica Europske unije, reagirajući na izbjegličku krizu.

"Ne možemo primiti milijune ljudi", rekao je čelnik Europske pučke stranke (EPP) Joseph Daul, prvi dan kongresa saveza 75 kršćansko demokratskih i konzervativnih stranaka iz 40 europskih zemalja u Madridu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović suzdržan 'To je širenje kompetencija EU-a, i to duboko. Neke države su protiv toga, ja sam rezerviran' Slika nije dostupna Packa iz Bruxellesa Europska komisija opomenula Hrvatsku, stigao odgovor Ruže Tomašić

Europska unija ne bi smjela zatvoriti svoje granice, ali mora primijeniti strože kriterije nadzora priljeva migranata na prostor EU-a, rekao je Daul.

ZBJEGLIČKA KRIZA Njemačka ima 'tajni plan' - ogradu poput 'Berlinskog zida'?!

Dvodnevnoj konferenciji kasnije će se priključiti predsjednici država i vlada 14 zemalja. Njemačka kancelarka Angela Merkel , predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker obratit će se izaslanicima u četvrtak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene