Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani u šoku

Detalji šokantnog ubojstva mladića u Danskoj: Majka se nekoliko minuta prije čula sa sinom, bio je 300 metara od kuće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu, policija je na terenu i sve istražuje. Mladić porijeklom iz Crne Gore, uboden je u prsa, dok je njegovom prijatelju porijeklom iz okoline Čačka, prerezan vrat.

Dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Jedan mladić je uboden u srce, a drugom je prerezan vrat. Za ovaj napad osumnjičen je Pakistanac (17).

Pročitajte i ovo Policija u Varaždinu - 1 Tijelo u dvorištu Nestanak muškarca pretvorio se u istragu brutalnog ubojstva: "Vjerujem da će u skorije vrijeme biti i rezultata"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokrenuta istraga Muškarac namjerno pucao u policajca, a kanio je ubiti još dvojicu? Razotkrivaju se detalji užasa na istoku Hrvatske

Još jedan mladić je povrijeđen u napadu, ali on je izvan životne opasnosti. 

Otac jednog od ubijenih mladića ispričao da ništa nije slutilo na ovakav zločin i da se njegova supruga sa sinom telefonski čula samo nekoliko minuta prije ubojstva.

"Sve se dogodilo 300 metara od naše kuće, on je navečer izašao s dva prijatelja. Majka ga je zvala i rekao joj je samo da je krenuo kući, a bio je baš blizu. Kako nije uskoro došao ona ga je ponovo pozvala, ali nije odgovarao. Onda je nazvala policija i rekla da se dogodilo najgore", ispričao je otac za Kurir.

"Bio je sin iz snova, anđeo. Gotovo svaki dan nam je govorio da nas voli. Najbolje su godine bile pred njim, za tri mjeseca napunio bi 18 godina, trebalo je diplomirati, život je bio pred njim, a sad je mrtav", ispričao je njegov otac.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene