Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Muškarac namjerno pucao u policajca, a kanio je ubiti još dvojicu? Razotkrivaju se detalji užasa na istoku Hrvatske

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pokrenuta je istraga protiv 64-godišnjeg muškarca koji je u petak u Šagu ranio 55-godišnjeg policajca i zapovjednika DVD-a te, kako se sumnja, namjeravao ubiti još dvoje ljudi.

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku sumnjiči 64-godišnjeg muškarca da je u vatrogasnom domu u Šagu nakanio ubiti 55-godišnjaka jer je kao policajac prethodno u više navrata postupao prema njemu zbog remećenja javnog reda i mira, kao i još dvojicu muškaraca koji su bili u društvu policajca.

U toj je nakani otvorio vrata prostorije te ispalio iz pištolja nepoznate marke metak u policajca i nanio mu strijelnu ranu lijeve nadlaktice. Potom je usmjerio pištolj prema drugih dvoje oštećenika povlačeći okidač pištolja u više navrata, no do ispaljenja metka nije došlo. Potom su ga dva muškarca uspjela svladati, piše Glas Slavonije.

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio je 64-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3 Užas kod Valpova Pokušaj ubojstva: Pijan uletio u DVD, ranio policajca pa nasrnuo na dvije osobe

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilje u obitelji Pijani sin pokušao ugušiti svoju 54-godišnju majku, ona ga napala nožem

 

Kako je ranije izvijestila osječka policija, 64-godišnjak nije uspio ustrijeliti dvojicu muškaraca jer mu se pištolj zakočio. Istraga protiv njega pokrenuta je zbog sumnje da je počinio pokušaj teškog ubojstva i dva pokušaja ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene