Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan mlađi od 14

Dječaci skinuli i iskoristili 12-godišnjakinju: Fotografije objavili na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom pripremnog postupka provjerit će se psihička zrelost starijeg mladića.

Dvojica učenika jedne osnovne škole u Srbiji namamili su u stan 12-godišnu kolegicu iz razreda gdje su je svlačili i tjerali da ih seksualno zadovolji, nakon čega su fotografije objavili na društvenim mrežama, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu izjavio je da je protiv petnaestogodišnjaka policija podnela krivičnu prijavu zbog silovanja, ali da je ovo delo prekvalifikovano.

POLOVICA MLADIH TVRDI Društvene mreže krive su što sam lošiji na faksu

S obzirom na to da nema dokaza da je upotrijebljena sila, djelo navodno nije kvalificirano kao silovanje, već kao napastovanje djeteta, a prijava je podnijeta samo protiv starijeg mladića jer je drugi mlađi od 14 godina, piše Blic.

Tijekom pripremnog postupka provjerit će se psihička zrelost starijeg mladića, kako bi se utvrdila njegova duševna i fizička zrelost i smatra li ga se još uvijek djetetom, piše Blic o navodnom tijeku suđenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene