Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo je nestao

Dramatičan trenutak: Turist snimio pad helikoptera koji metar ispred sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći je najgore prošao 16-godišnji putnik koji se nalazi u kritičnom stanju.

Turist Shawn Winrich zabilježio je u četvrtak nadomak Pearl Harbora pad helikoptera u kojemu se nalazilo petero ljudi.

Pročitajte i ovo Ruski helikopter sjeverna Karelija Ruski helikopter srušio se u jezero: Olupina pronađena na dubini od 50 metara, traje potraga za posadom Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela

Koliko je u ovome trenutku poznato, u padu je najgore prošao 16-godišnji mladić koji se nalazi u kritičnome stanju, dok su se ostali sudionici nesreće, uključujući i pilota, iz zrakoplova izvukli bez težih posljedica.

Što je pošlo po zlu u privatnome helikopteru The Bell 206 još uvijek nije jasno, snimka otkriva tek toliko da je iznenada počeo gubiti visinu nakon čega je završio u vodi.

Pilotima je pozlilo? Spasite živote, naučite kako spustiti Boeing 737

Troje je putnika, prenosi ABC, istoga trenutka iz njega izašlo i počelo plivati prema obali, dok su se slučajni svjedoci nesreće odmah pobacali u vodu kako bi pomogli ostalima.

Upravo su oni naposljetku sa stražnjeg sjedala pomoću noža i oslobodili 16-godišnjeg mladića, kojemu je odmah pružena prva pomoć. 

U četvrak navečer su na mjesto nesreće stigli i pripadnici Savezne uprava za civilno zrakoplovstvo koji će pokušati otkriti što je bio uzrok padu, a priči vrijedi dodati i informaciju da je do teške zrakoplovne nesreće u Oahuu došlo i u siječnju. 

Tada je, uslijed pada dva vojna helikoptera tijekom noćne vježbe, poginulo 12 američkih marinaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene