Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kućnog ljubimca

Bacila kornjaču u smeće kako bi mogla u avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kornjača veličine pet centimetara stvorila je probleme na letu Atlanta-Milwaukee.

10-godišna Carly Helm vraćala se sa sestrama kući u Milwaukee kada su ih zamolili da napuste zrakoplov zbog kućnog ljubimca, par centimetara velike kornjače i to u kavezu. Rečeno im je da ne mogu letjeti s kornjačom. Djevojčice su odlučile kornjaču zajedno s kavezom baciti u smeće kako bi se mogle vratiti kući, prenosi Newsnet. U suzama su se vratile na svoja mjesta u zrakoplovu. Rekle su da su s kornjačom normalno prošle sigurnosne provjere, kao i ukrcavanje, i da kavez s kornjačom mogu staviti ispod sjedala. Međutim, u zrakoplovu im je rečeno da kornjača ne može biti u zrakoplovu. I dok djevojčice kažu da im je rečeno da bace kornjaču, iz aviokompanije se brane da su one same donijele odluku.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Požar u reciklažnom centru u Hrušćici Požar je lokaliziran Crni dim uplašio stanovnike Rugvice: Gorio otpad u reciklažnom centru, vatrogasci na terenu

Zvale su oca, kod kojeg su bile u posjeti, da dođe pokupiti kornjaču, ali im nije bilo dopušteno da ga pričekaju jer je polazak zrakoplova kasnio zbog cijelog događaja. Otac kornjaču nije pronašao u smeću, jer ga je preduhitrio jedan zaposlenik koji ju je poklonio 5-godišpnjem sinu drugog kolege. Srećom, dva dana kasnije kornjača je opet bila u rukama svoje vlasnice. Novim vlasnicima je objašnjena situacija i kornjača je avionom vraćena u Milwaukee. Djevojčice tvrde da je njihova sestra 'vrlo sretna što opet ima svoju kornjaču'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene